Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

LAHDEN SEUDUN NUORISOASUNNOT RY
Lahden seudun nuorisoasunnot ry  (Lasna) on itsenäinen, vuonna 1989 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on nuorten asunto-olojen kehittäminen. Lasna ry tarjoaa nuorille aikuisille kohtuuhintaista vuokra-asumista ja itsenäistymistä vahvistavia asumisen palveluita. Lasnalla on tällä hetkellä kaksi kokoaikaista työntekijää, vastaava ohjaaja Terhi Savolainen ja asumisohjaaja Noora Kuutti. Työhön kuuluu asukastyön lisäksi taloudellinen ja laadullinen hallinta, selvitykset ja raportoinnit sekä yhdistyksen toimintaan liittyvät tehtävät. Työarkeen kuuluu muun muassa asumisneuvonta, asukashaastattelut ja -valinnat, vuokrasopimukset ja asukastoiminta. Lasnan toiminta pyörii avustusvaroin. Vuodelle 2017 Raha- ja automaattiyhdistys (RAY)  on myöntänyt toiminta-avustusta 53 0000 euroa ja Lahden kaupungin sivistystoimiala 27 400 euroa. 

 • Lasnan jäsenjärjestöt:

   

  Hämeen vasemmistonuoret ry

  Lahden vasemmistonuoret ry

  Lahden kokoomusnuoret ry

  Lahden sos. dem. kunnallisjärjestö ry - Lahden demarinuoret

  Lahden sos. dem. työväenyhdistys ry - nuorisojaosto

          Lahden Vihreät Nuoret

         
         Lasnan hallitus 2018:

 • Puheenjohtaja: Jouni Väisänen

  Varapuheenjohtaja: 

        Lasna on yhdistys- ja yhteisöjäsenyyteen perustuva yhdistys. Jäseniksi voidaan hyväksyä rekisteröidyt yhdistykset, muut oikeuskelpoiset         yhteisöt sekä säätiöt. Yhdistyksen mahdolliset uudet jäsenet hyväksyy anomuksesta yhdistyksen istuva hallitus. Jos haluat päästä vaikuttamaan         lahtelaiseen nuorisoasumiseen, on se mahdollista järjestöjen kautta. Ota yhteyttä Lasnaan jos tarvitset jonkun hallituksessamme vaikuttavan         järjestön yhteystiedot. Jos kuulut järjestöön jolla ei ole edustusta Lasnassa tällä hetkellä, ota yhteyttä Lasnan hallituksen puheenjohtajaan         (yhteystiedot saat tarvittaessa Lasnalta).

   KIINTEISTÖ OY LAHDEN VARAANI

        Lahden seudun nuorisoasunnot ry omistaa kokonaan Kiinteistö Oy Lahden Varaanin. Koy Lahden Varaanilla on 45 nuorisoasuntoa         Lahdessa, joihin asukasvalinnat tekee Lasna. Lasna järjestää kohteisiin myös asumisen sisältöpalveluita (asumisohjausta ja

        neuvontaa). Koy Lahden Varaanin tehtävä on korjata ja ylläpitää kiinteistöjä ja huolehtia kiinteistöjen taloudellisesta hallinnosta. Varaanin toimintaa         ohjaa hallitus, jonka valitsee Lasnan hallitus.Kaksi asukasjäsentä valitsee vuosittainen Koy Varaanin asukaskokous.